Welkom

Leuk dat jullie het blog bezoeken van Biggle en Diesel en hun avonturen hier lezen. Ik zou het leuk vinden als jullie
ook een berichtje achter laten en vertellen wat jullie ervan vinden. Een antwoord krijg je zeker terug.

Groetjes Huize Zwientjes




zondag 28 september 2014

huh wat is dat nou

Zoals ik al eerder had verteld zijn we druk bezig met de ren van de zwientjes en dit loopt nu op zijn eind. Het is zo goed als klaar, alleen de puntjes moeten nog op de i en de laatste afwerking moet nog gedaan worden maar sinds gisteren konden ze op hun nieuwe terrein die groter is geworden zodat de heren niet meer in onze tuin hoeven te wroeten en te graven.
Ze hebben laatste maanden prima onze tuin voorbereid op een nieuw grasveld en hoeven we zelf niet meer om te spitten. Dus nu kunnen we daar straks mee verder en gaan ze alleen nog op het nieuwe grasveld volgend jaar wanneer deze gemaaid moet worden dat scheelt ons ook weer werk. Maar even terug naar nieuwe terrein van de zwientjes.

Buiten een eigen grasveld hebben ze er ook een berg zand waar ze heerlijk in kunnen wroeten en Biggle is daar helemaal weg van, de hele dag loopt hij met zijn snuit in het zand te zoeken naar allerlei lekkers want blijkbaar hebben we ook hazelnoten in de tuin en dat is dus een echte traktatie voor de heren en een aantal zit ook verstopt in de berg zand. Deze berg gaan we zeker volgende week wat groter maken


Tja en als je dan denkt om afval in een emmer te doen aan onkruid en dergelijke ontdekt Diesel dat er in de emmer ook nog hazelnoten zitten. Hij was er natuurlijk als de kippen erbij om deze er tussen uit te vissen. Het viel mij mee dat hij de emmer nog niet omver had gegooid. 
Maar mooiste was toch wel dat we het hek tussen oude en nieuwe gedeelte weg hadden gehaald en de zwientjes dit ontdekte, uiteraard stond ik met de camera klaar. Eerst nog een foto van de oude situatie






Geen opmerkingen:

Een reactie posten